Συνέντευξη Κασσελάκη στην ΕΡΤ: «Καλό θα ήταν ο Ανδρουλάκης να έκανε μηνύσεις σε Μητσοτάκη και διοικητές ΕΥΠ»

Συνέντευξη Κασσελάκη στην ΕΡΤ: «Καλό θα ήταν ο Ανδρουλάκης να έκανε μηνύσεις σε Μητσοτάκη και διοικητές ΕΥΠ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, για το θέμα των παρακολουθήσεων δήλωσε ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί τη χώρα με διαφάνεια και καθαρά χέρια. Όπως είπε, πρότεινε στον Νίκο Ανδρουλάκη να κινηθεί νομικά κατά του Πρωθυπουργού για το θέμα των παρακολουθήσεων, αλλά ο Ανδρουλάκης δεν προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Συγκεκριμένα, για το θέμα αυτό ανέφερε:

«Η έρευνα για ΕΥΠ και Predator είναι μια έρευνα η οποία ίσως να καταλήξει κάπου, ίσως να μην καταλήξει κάπου στο κράτος στο οποίο ζούμε«, και πρόσθεσε:

«Και θα ήθελα να σας πω πάνω σε αυτό, όπως έχω πει και στον κύριο Μητσοτάκη τον ίδιο, ότι έχει δικαίωμα από τον νόμο να προβεί σε άρση του απορρήτου των στελεχών της ΕΥΠ που ήταν υπό τη δικιά του εποπτεία, ήταν ο πολιτικός προϊστάμενός τους. Μου είπε στο γραφείο του στη Βουλή, μου είπε ότι δε θέλει να εμπλακεί στη Δικαιοσύνη. Του λέω δεν πρόκειται για εμπλοκή, πρόκειται για απεμπλοκή και ότι λες προχώρα δικαιοσύνη στο έργο σου. Κι επίσης καλό θα ήταν και ο κ. Ανδρουλάκης να έκανε μήνυση εναντίον του κυρίου Μητσοτάκη και των διοικητών της ΕΥΠ από τη στιγμή που ξέρει ότι τον παρακολουθούσανε. Να μάθουμε κι από εκεί τι γίνεται».

Exit mobile version