Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ – 3 τραυματίες

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από κλαμπ - 3 τραυματίες

Ένα σοβαρό περιστατικό με πυροβολισμούς συνέβη χθες το πρωί, λίγο πριν τις 7:00, στην οδό Ιάκχου στο Γκάζι, ακριβώς έξω από ένα δημοφιλές κλαμπ της περιοχής. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ένα μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες έφτασε στο σημείο και σταμάτησε μπροστά από το κλαμπ. Οι τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες του οχήματος άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον επτά φορές εναντίον των ατόμων που βρίσκονταν έξω από την είσοδο του κλαμπ.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν στη συμπλοκή, οι οποίοι φέρεται να είναι Έλληνες ηλικίας 33, 28 και 24 ετών. Δύο εξ αυτών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, με τον έναν να έχει τραύμα στο κεφάλι. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα θύματα είχαν ταξιδέψει από την Κρήτη για να παραστούν σε ένα μπάτσελορ πάρτυ.

Η περιοχή αποκλείστηκε από τις αρχές, ενώ η Ελληνική Αστυνομία έσπευσε επί τόπου για έλεγχο της περιοχής και συλλογή στοιχείων, όπως κάλυκες, από το σημείο της επίθεσης. Η αστυνομία ερευνά το κίνητρο πίσω από την επίθεση, εξετάζοντας αν το στόχος ήταν το κατάστημα ή τα τρία άτομα. Εκτός από καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό, οι αρχές ερευνούν επίσης μαρτυρίες για κάποιον προηγούμενο καβγά, στον οποίο μπορεί να είχαν εμπλακεί τα θύματα.

Exit mobile version