Premier League: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο ο Λόκιερ της Λούτον – Διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ

Premier League: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο ο Λόκιερ της Λούτον - Διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στη Λούτον και την Μπόρνμουθ για την Premier League, όταν ο αρχηγός της Μπόρνμουθ, Τομ Λόκιερ, κατέρρευσε απροσδόκητα στο γήπεδο στο 58ο λεπτό του αγώνα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έπεσε στο χορτάρι, με σπασμούς, χωρίς να υπάρχει καν δίπλα του κάποιος αντίπαλος παίκτης.

Οι συμπαίκτες του και οι αντίπαλοι έσπευσαν αμέσως για να βοηθήσουν, καλώντας για ιατρική παρέμβαση. Τα ιατρικά συνεργεία έτρεξαν στο γήπεδο και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον Λόκιερ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο αγώνας διακόπηκε και ο Λόκιερ μεταφέρθηκε αναίσθητος με φορείο στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από το Sky Sports, ο ποδοσφαιριστής ανέκτησε τις αισθήσεις του και αντέδρασε στην επικοινωνία με τους γιατρούς. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Το ματς ακυρώθηκε οριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό κατάρρευσης του Λόκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα μέσα σε λίγους μήνες, καθώς του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο και στον τελικό ανόδου της Championship τον προηγούμενο Μάιο.

Exit mobile version