Πως βλέπω τα ένσημα μου

Πως μπορώ να δω τα ένσημά μου online;

Όλοι οι ασφαλισμένοι όλων των Ταμείων μπορούν να δουν online τα ένσημά τους, μέσω του Εθνικού Μητρώου Ασφάλισης “Άτλας”. Στο Πληροφοριακό Σύστημα αυτό, όλοι οι ασφαλισμένοι, από όλα τα Ταμεία, μπορούν να ελέγξουν τα ένσημά τους διαδικτυακά. Παράλληλα, το χρονικό διάστημα ασφάλισης του κάθε ασφαλισμένου θα ενσωματωθεί στο Σύστημα, σταδιακά, σε όλους τους ΦΚΑ.

Έως τώρα έχουν ενσωματωθεί οι χρονικοί περίοδοι από το 1994 έως σήμερα για ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΑ. Για τον ΟΓΑ έχει ενσωματωθεί από το 1998 έως σήμερα. Όσον αφορά τους 2 μεγαλύτερους τομείς του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, έχει ενσωματωθεί έως τώρα σχεδόν το 70% του χρόνου ασφάλισης. Ενώ, κατά το επόμενο διάστημα αναμένεται η πλήρης ενσωμάτωση όλων των ασφαλίσεων για ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΝΑΤ, όπως και για τον ΟΓΑ (από το 1994 έως το 1997)

Μπορείτε να δείτε τα ένσημά σας παρακάτω και να εκτυπώσετε το χρόνο ασφάλισης που έχετε τεκμηριώσει.

Πως μπορώ να δω τα ένσημά μου

Σύνδεση στο Σύστημα Άτλας – Για να συνδεθείτε στο σύστημα και να αποκτήσετε πρόσβαση, θα χρειαστείτε τους κωδικούς του ΤΑΧΙS της ΓΓΠΣ και θα πρέπει να γνωρίζετε το ΑΜΚΑ σας.

Συνδεθείτε και βρείτε τα ένσημά σας κάνοντας κλικ εδώ:

Πως βλεπω τα ενσημα μου στο ΑΤΛΑΣ

Αν δεν θυμάστε τον ΑΜΚΑ σας, μπορείτε να τον αναζητήσετε στη σελίδα Έχω ΑΜΚΑ;

Όσον αφορά την χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο 2002 έως σήμερα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΦΚΑ ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΑΤΛΑΣ: το σύστημα της χώρας / εθνικό μητρώο με το πιο ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής των ασφαλιστικών εισφορών, κοινωνικής ασφάλισης, όλη η ασφαλιστική ιστορία, το ασφαλιστικο βιογραφικο και ο χρόνος ασφάλισης που σας δίνει τη δυνατότητα (στους εργαζόμενους) να ελέγξετε πόσα ένσημα έχετε εύκολα και γρήγορα με λίγα μόλις κλικ. Μπείτε με τους κωδικούς taxisnet και αποκτήστε πρόσβαση στο ασφαλιστικό βιογραφικό σας. Βρείτε τα ένσημά σας άμεσα στο πληροφοριακό σύστημα Ατλας.

Δείτε τα ένσημα σας

Aκολουθήστε το Enternow μείνετε ενημερωμένοι. Ολες οι ειδησεις με ένα μόνο κλικ!

Exit mobile version