Οικονομική ενίσχυση 10.000€ από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου για κάθε οικογένεια θύματος στην τραγωδία των Τεμπών

Οικονομική ενίσχυση 10.000€ από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου για κάθε οικογένεια θύματος στην τραγωδία των Τεμπών

Η φοβερή σύγκρουση που σημειώθηκε στα Τέμπη στις 1 Μαρτίου 2023 προκάλεσε σοκ σε όλη την κοινωνία. Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου επιθυμώντας να βοηθήσει τις οικογένειες των θυμάτων, ανακοίνωσε μια χρηματική δωρεά ύψους 10.000 ευρώ για τις άμεσες ανάγκες των πλησιέστερων συγγενών των θυμάτων, όπως έκανε και στο παρελθόν με την τραγωδία στο Μάτι το 2018.

Συγκεκριμένα, η οικονομική βοήθεια θα δοθεί σε μορφή εφάπαξ πληρωμής ύψους 10.000 ευρώ, με τραπεζική κατάθεση στον λογαριασμό του πλησιέστερου συγγενή έως δεύτερου βαθμού εν ζωή του κάθε θύματος, μετά από γραπτή αίτηση και την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Από την Τρίτη 7 Μαρτίου 2023 μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου 2023, θα είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων για να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι οικονομική βοήθεια. Οι πληρωμές θα πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής μεταφοράς στο λογαριασμό του κοντινότερου συγγενή του αιτούντος και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15 Μαΐου 2023 για όσους έχουν υποβάλλει αίτηση με επιτυχία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στην ιστοσελίδα https://steliosfoundation.gr.

Exit mobile version