Πειθαρχικός έλεγχος για τον Κασιδιάρη

Πειθαρχικός έλεγχος για τον Κασιδιάρη

Οι Αρχές, μετά από καταγγελίες εδώ και δύο σχεδόν ετών, προβαίνουν τελικά σε έλεγχο για τον Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς καταφέρνει να διαρρέει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρόλο που βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού χωρίς πρόσβαση σε κινητό ή στο Διαδίκτυο.

Το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών Δομοκού αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, υπό την εποπτεία του αρμόδιου εισαγγελέα, για να εξετάσει εάν ο καταδικασμένος βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης παραβιάζει τους κανόνες των φυλακών, χρησιμοποιώντας καρτοτηλέφωνο για άλλους σκοπούς εκτός από επικοινωνία με δικηγόρους και τους οικείους του. Ο λόγος γι’ αυτό είναι το υλικό που ανέβηκε στο διαδίκτυο και περιλαμβάνει τη φωνή και βίντεο του Κασιδιάρη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο ή στο διαδίκτυο στη φυλακή, καθώς αυτό απαγορεύεται. Παρόλα αυτά, υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο των φυλακών για να επικοινωνεί με τρίτους, οι οποίοι μπορεί να τον ηχογραφούν και να αναρτούν στο Διαδίκτυο αυτά που λέει.

Exit mobile version