Κύπελο Ελλάδος: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ με ισοπαλία 1-1 με τη Λαμία

Κύπελο Ελλάδος: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ με ισοπαλία 1-1 με τη Λαμία

Ο Δικέφαλος του Βορρά έβγαλε την υποχρέωση και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λαμίας στον ημιτελικό του Κυπέλλου μετά την ισοπαλία 1-1 στο δεύτερο παιχνίδι και προκρίθηκε- για έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια- με συνολικό σκορ στο 6-2. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας και οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μια νίκη γοήτρου και ψυχολογίας.

Παρόλα αυτά, προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟΚ στο 25΄ο Σβαμπ με πέναλτι, όμως η Λαμία ισοφάρισε στο 51΄με τον Μανούσο και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (67′ Ράφα Σοάρες), Σβαμπ, Ντάντας (78′ Φελίπε Σοάρες), Νάρεϊ (46′ Μπίσεσβαρ), Τάισον (67′ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (67′ Ολιβέιρα).

ΛΑΜΙΑ: Κοσέλεβ, Βασιλαντωνόπουλος, Παούλοβετς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Στάνκο, Σλίβκα, Μαρτίνες (86′ Τζανδάρης), Μεντίνα (82′ Κοντονίκος), Ασκόβσκι (67′ Σιμόν), Μανούσος (67′ Βέργος).

Exit mobile version