Κάτω Αχαΐα: Ο δράστης ομολόγησε την δολοφονία – Πίστευε ότι ήταν εραστής της γυναίκας του

Κάτω Αχαΐα: Ο δράστης ομολόγησε την δολοφονία - Πίστευε ότι ήταν εραστής της γυναίκας του

Ο 63χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία ενός άντρα στην Κάτω Αχαΐα, με τουλάχιστον 30 μαχαιριές, τελικά ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες τη δολοφονία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Το πτώμα είχε εντοπιστεί σε χωράφι λίγο πριν τις 12.00 την Τρίτη του Πάσχα, δίπλα στην οδό Πατρών-Πύργου. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άντρας ήταν Ρομά και είχε δεχθεί 30-40 μαχαιριές στην κοιλιακή-θωρακική χώρα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης της δολοφονίας στην Κάτω Αχαΐα είναι ένας 63χρονος Ρομά, ο οποίος εντοπίσθηκε στο σπίτι του και. Κατά τη σύλληψή του, ο δράστης παραδέχθηκε τη δολοφονία και περιέγραψε με λεπτομέρεια τα γεγονότα στους αστυνομικούς. Επιπλέον, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε κρύψει το μαχαίρι του. Το μαχαίρι βρέθηκε δίπλα στο χωράφι όπου έγινε η δολοφονία και είχε μήκος 23 εκατοστά με λάμα 10 εκατοστών, καθώς και αίματα. Το μαχαίρι έχει παραδοθεί για εργαστηριακή ανάλυση, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο τύπος του αίματος.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τον 63χρονο επειδή πίστευε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τη σύζυγό του.

Από την Αστυνομία εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: «Συνελήφθη άμεσα, σήμερα το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, σε αγροτεμάχιο στην Κάτω Αχαΐα, ο κατηγορούμενος, διαπληκτίστηκε, λόγω προσωπικών διαφορών, με έναν ημεδαπό άνδρα και τον έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι), καταφέρνοντας του πολλαπλά τραύματα στην κοιλιακή – θωρακική χώρα και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις εντόπισαν στην ίδια περιοχή και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας βρήκαν και κατέσχεσαν ως πειστήριο, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος για τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας».

Exit mobile version