Άγιος Παντελεήμονας: Πακιστανός κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Άγιος Παντελεήμονας: Πακιστανός κατηγορείται για βιασμό 17χρονης

Πακιστανός βιαστής συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα μετά από επίθεση εναντίον ανήλικου κοριτσιού. Ο 42χρονος αλλοδαπός βίασε και εκβίασε την έφηβη με απειλές και λοιπές πράξεις. Το θύμα, η οποία κατάφερε να δραπετεύσει από τον επιθετικό άνδρα, ανέφερε το συμβάν στην αστυνομία τοπικά. Ο δράστης συνελήφθη, και κατά την έρευνα του τηλεφώνου του εντοπίστηκε υλικό με φωτογραφίες του θύματος.

Η επίθεση σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η νεαρή κοπέλα επισκεπτόταν το διαμέρισμα του 42χρονου, με τον οποίο είχε αναπτύξει φιλική σχέση. Ο δράστης απειλητικά χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι και επιβλήθηκε βίαια στο θύμα, εκτελώντας μια απάνθρωπη πράξη σεξουαλικής κακοποίησης. Αφού επέβαλε τη βία του, ο δράστης τράβηξε φωτογραφίες της ανήλικης κοπέλας

Οι αστυνομικοί επίσης εξέτασαν το κινητό του βιαστή και ανακάλυψαν περιττό υλικό που απεικονίζει τον βασανισμένο νεαρό. Αυτή η απόκρουση αποτελεί σημαντική απόδειξη κατά της συνεχιζόμενης έρευνας για να διαπιστωθεί εάν ο δράστης εμπλέκεται σε παρόμοιες σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανήλικων κοριτσιών.

Exit mobile version