Χαμός στο διαδίκτυο: η Adidas έβαλε άνδρες να διαφημίζουν γυναικεία μαγιό

Χαμός στο διαδίκτυο: η Adidas έβαλε άνδρες να διαφημίζουν γυναικεία μαγιό

Η Adidas προκαλεί αντιδράσεις με την καμπάνια των γυναικείων μαγιό με άνδρες μοντέλα

Η εταιρεία Adidas έχει ξεκινήσει μια νέα καμπάνια για τη γυναικεία συλλογή μαγιό, η οποία έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα “New York Post”, η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει αυτήν την εβδομάδα τη συλλογή μαγιό “Pride 2023”, διαφημίζοντας τα μαγιό για γυναίκες με τη βοήθεια ανδρικών μοντέλων.

Ένα από τα μαγιό, το πολύχρωμο ολόσωμο “Pride Swimsuit”, που διαφημίζεται έναντι 70 δολαρίων, παρουσιάζεται από ένα ανδρικό μοντέλο και εμφανίζει ένα σημείο που ξεχωρίζει στην περιοχή του καβάλου. Το συνοδευτικό βίντεο στον ιστότοπο της Adidas παρουσιάζει το μοντέλο να φορά το ολόσωμο μαγιό και η κάμερα εστιάζει σε ένα τριχωτό σημείο στο στήθος του. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν το μοντέλο ταυτοποιείται ως άνδρας ή είναι τρανσέξουαλ.

Η καμπάνια αυτή έχει προκαλέσει διχασμό στα social media, με ορισμένους χρήστες να εκφράζουν διάφορες αντιδράσεις και απόψεις. Κάποιοι θεωρούν την καμπάνια πρωτοποριακή και προσπάθεια της εταιρείας να προβεί σε έναν διαφορετικό και προκλητικό τρόπο διαφήμισης για να προσελκύσει το κοινό της. Άλλοι, ωστόσο, έχουν εκφράσει ανησυχία και αποδοκιμασία για τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται τα μαγιό και η επιλογή να χρησιμοποιηθούν άνδρες μοντέλα για την προώθηση γυναικείων προϊόντων.

Exit mobile version