Νεκρός βρέθηκε ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν

Νεκρός βρέθηκε ο νόθος γιος του Αλέν Ντελόν

Ο άνομος γιος του Αλέν Ντελόν, Αρί Μπουλόν, εντοπίστηκε νεκρός το προηγούμενο βράδυ στο διαμέρισμά του στο Παρίσι, εμφανίζοντας έντονα σημάδια σήψης. Η σύντροφός του ανακάλυψε το πτώμα, ενώ ήταν παρούσα και ο 21χρονος γιος της. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, αλλά η ίδια συνελήφθη μετέπειτα. Η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε: “Έχει συλληφθεί για μη παροχή βοήθειας σε άτομο σε κίνδυνο, προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες που οδήγησαν στον θάνατο του θύματος, το οποίο είχε μια μερική παράλυση”.

Σύμφωνα με τη Le Parisien, ο φωτογράφος αντιμετώπιζε πρόσφατα προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευθεί σε νοσοκομείο. Ο Αρί Μπουλόν γεννήθηκε στο Παρίσι στις 11 Αυγούστου 1962. Ήταν γιος της Γερμανίδας τραγουδίστριας και ηθοποιού Νίκο.

“Αρχικά, ο Αρί Μπουλόν ανατράφηκε από τη μητέρα του, αλλά μετά την απώλεια της, νομιμοποιήθηκε ως υιοθετημένο παιδί από τη μητέρα του Ντελόν, Έντιθ, και τον αυτής σύζυγο, Πολ Μπουλόν. Ο Αρί Μπουλόν γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1962 στο Παρίσι. Η μητέρα του ήταν διάσημη γερμανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός με το όνομα Νίκο.”

Exit mobile version