ΣΥΡΙΖΑ: «Ομάδα κρούσης» για τις εκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: «Ομάδα κρούσης» για τις εκλογές

Με πολλά νέα πρόσωπα συγκροτήθηκε η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, από τη νέα γενιά στελεχών του κόμματος, τα οποία εξελέγησαν ως βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές της Κυριακής. Η εκλογική επιτροπή θα επιμεληθεί την προετοιμασία και τη διοργάνωση της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου. Με την ενσωμάτωση νέων προσώπων στην εκλογική επιτροπή, το ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να φέρει φρέσκες ιδέες και προοπτικές στη διαδικασία των εκλογών και να απευθύνεται σε νεότερα κοινωνικά στρώματα.

Η νέα Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει τον ρόλο να προωθήσει τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος. Η επιτροπή συνδυάζει την τεχνοκρατική επάρκεια και την πολιτική εμπειρία με την ανανέωση και φρεσκάδα που απαιτούνται για να απευθύνεται αποτελεσματικά στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, στόχος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι να παρουσιάσει έναν ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο που θα επικεντρώνεται στη βελτίωση της καθημερινής ζωής των πολιτών και στην προοπτική της χώρας. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκεται να αναδειχθεί ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να έχουν ουσιαστική θετική επίδραση στη ζωή των πολιτών και στη μακροπρόθεσμη προοπτική της χώρας σε αντίθεση με την πολιτική της ΝΔ.

Αναλυτικά, τα μέλη της νέας εκλογικής επιτροπής είναι:

Ράνια Σβίγκου

Πόπη Τσαπανίδου

Αλέξης Χαρίτσης

Κατερίνα Νοτοπούλου

Ράνια Θρασκιά

Κώστας Ζαχαριάδης

Διάνα Βουτυράκου

Νικόλας Φαραντούρης

Διονύσης Τεμπονέρας

Ευάγγελος Αποστολάκης

Γρήγορης Θεοδωράκης

Χάρης Μαμουλάκης

Έφη Αχτσιόγλου

Αθηνά Λινού

Δημήτρης Λυριτσής

Τζένη Λειβαδάρου

Κινυούα Μάινα Νικόδημος

Μακρίνα- Βιόλα Κώστη

Γιώργος Χουλιαράκης

Γιώργος Καραμέρος

Exit mobile version