Ο καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές και καταιγίδες

Ο καιρός σήμερα: Άστατος με βροχές και καταιγίδες

Για σήμερα, Τρίτη 30/5, ο καιρός προβλέπεται ότι θα είναι ασταθής στις περισσότερες περιοχές της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες.

Στα ανατολικά περιμένουμε λίγες νεφώσεις που θα είναι παροδικά αυξημένες. Θα υπάρχουν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και πιθανώς στην Κρήτη.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, στα δυτικά θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος ο καιρός. Θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που θα αυξάνονται προσωρινά το μεσημέρι και το απόγευμα, με τοπικούς όμβρους στα ηπειρωτικά και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, ιδίως στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 μποφόρ στα δυτικά και από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση στα ανατολικά. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά και θα φτάσει τους 24 με 26 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Ο καιρός στην Αττική θα έχει λίγες νεφώσεις που θα είναι παροδικά αυξημένες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Θα υπάρχουν τοπικές βροχέςκαι μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες βορειοανατολικές διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 μποφόρ και θα είναι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που θα είναι παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με ένταση 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version