Άνδρας στον Άνω Κορυδαλλό έριξε άσκοπους πυροβολισμούς και τραυμάτισε τρία παιδιά

Άνδρας στον Άνω Κορυδαλλό έριξε άσκοπους πυροβολισμούς και τραυμάτισε τρία παιδιά

Το απόγευμα της Τρίτης 30/5 σημειώθηκε ένα σοβαρό περιστατικό στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού, κατά το οποίο άγνωστος άνδρας έριξε άσκοπους πυροβολισμούς με καραμπίνα από αυτοκίνητο στην οδό Σταθοπούλου. Αρχικά, οι αστυνομικές αρχές δέχθηκαν δύο κλήσεις από το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, με τις οποίες αναφέρθηκε το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς που εκτυλίχθηκε στην περιοχή.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, δεν εντόπισαν τον δράστη. Ωστόσο, αργότερα ενημερώθηκαν από το Αττικό Νοσοκομείο ότι τρεις νεαρές γυναίκες Ρομά προσήλθαν εκεί με τα τρία ανήλικα παιδιά τους, τα οποία είχαν ελαφρά τραύματα από σκάγια κυνηγετικού όπλου. Αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα παιδιά, στη συνέχεια αποχώρησαν από το νοσοκομείο.

Οι γυναίκες δήλωσαν ότι δεν γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη και τα κίνητρά του. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον σύζυγο μίας από τις γυναίκες, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Πιθανολογείται ότι αυτός έριξε τους πυροβολισμούς πυροβολισμούς μέσα από το αυτοκίνητό του στον αέρα και τα σκάγια έπεσαν τελικά στο σημείο που έπαιζαν τα παιδιά.

Exit mobile version