Η NASA παραδέχεται την ύπαρξη UFO: Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες

Η NASA παραδέχεται την ύπαρξη UFO: Έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες

Η Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) πραγματοποίησε χθες την πρώτη δημόσια συνέντευξη Τύπου για τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) και τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP), στην οποία αναγνώρισε την ύπαρξή τους. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, που διήρκεσε περισσότερο από τέσσερις ώρες, η NASA δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών που καταγράφηκαν από το UAV του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Οι φωτογραφίες παρουσίαζαν ένα μεταλλικό αντικείμενο, το οποίο κινούνταν γρήγορα πάνω από κτίρια, και δεν έχει ακόμα εξηγηθεί η φύση του.

Ο Sean Kirkpatrick, Διευθυντής του AARO (Advanced Aerospace Risk Identification Program), ανέφερε ότι παρατηρούνται παρόμοια αντικείμενα σε διάφορες περιοχές του κόσμου και εκτελούν διαφορετικούς ελιγμούς. Ωστόσο, τα εν λόγω αντικείμενα δεν αποτελούν ορατή απειλή για την ασφάλεια των αεροπορικών μεταφορών.

Ανέφερε επίσης ότι «έχουμε 50 έως 100 νέες αναφορές κάθε μήνα», όμως, ο αριθμός εκείνων των θεάσεων που είναι «πιθανώς πραγματικά ανώμαλες» είναι μόλις το 2% έως 5% της συνολικής βάσης δεδομένων.

Exit mobile version