Καιρός σήμερα: Με βροχές μπαίνει ο Ιούνιος

Καιρός σήμερα: Με βροχές μπαίνει ο Ιούνιος

Σήμερα, Πέμπτη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη. Σε άλλες περιοχές της χώρας αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενίοτε αυξημένες, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια μέρη, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορρά βορειοανατολικά με μέτρια ένταση, 4 έως 5 μποφόρ, και στα νότια πελάγη θα είναι ανατολικοί και αρκετά ισχυροί, φτάνοντας τους 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μια μικρή αύξηση, φθάνοντας στα 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου στο Ιόνιο και τις ηπειρωτικές περιοχές, με κάποιες περιοχές στα βόρεια να φτάνουν τους 29 βαθμούς, ενώ στο Αιγαίο η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 24 και 26 βαθμών Κελσίου.

Για την Αθήνα, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με μερική αύξηση την Παρασκευή, με πιθανή αστάθεια στον καιρό. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 23 και 27 βαθμών Κελσίου.

Όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, αναμένεται ασταθής καιρός κατά το Σαββατοκύριακο. Οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται να κυμανθούν περίπου στους 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version