Κρήτη: Εντοπίστηκαν σώοι οι δύο αγνοούμενοι

Κρήτη: Εντοπίστηκαν σώοι οι δύο αγνοούμενοι

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος είχαν ξεκινήσει έρευνες για τους δύο νεαρούς, οι οποίοι αγνοούνταν από το βράδυ της Τετάρτης οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνισή τους, στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Τελικά, σύμφωνα με το cretalive, η επιχείρηση αναζήτησης των δύο ανδρών είχε αίσιο τέλος καθώς το σωστικό σκάφος «Ευρώπη» τους εντόπισε, ασφαλείς, στην περιοχή κάτω από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται πως τα κρητικά Μέσα έκαναν λόγο για έναν 23χρονο Έλληνα και έναν 26χρονο Σλοβάκο οι οποίοι στις περίπου 2 τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας (ξημερώματα Τετάρτης) επιβιβάστηκαν σε βάρκα από περιοχή του Δήμου Χερσονήσου με σκοπό να κατευθυνθούν προς τη Νήσο Ντία. Έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνταν, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Λιμενικό Σώμα χθες βράδυ.

Οι δύο νεαροί, που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονται σε ξενοδοχείο της Ανάληψης Χερσονήσου, φέρεται να έκαναν γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρόθεσή τους να επισκεφτούν το γειτονικό νησί Ντία με τη βάρκα. Ωστόσο, πηγές του Λιμενικού Σώματος ανέφεραν στο ekriti ότι ξεκίνησαν χωρίς κουπιά και χωρίς μηχανή.

Exit mobile version