Σκόνταψε κι έπεσε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Σκόνταψε κι έπεσε ο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Κατά τη διάρκεια τελετής αποφοίτησης στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Κολοράντο που έγινε χθες, ο Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν είχε ένα ατύχημα, όταν σκόνταψε κι έπεσε. Αμέσως οι συνεργάτες του τον βοήθησαν να σηκωθεί.

Στη συνέχεια ο Μπάιντεν περπάτησε μέχρι τη θέση του, χωρίς φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, έδειξε πίσω του, για να υποδείξει το σημείο στο οποίο σκόνταψε και έχασε την ισορροπία του.

Λίγο νωρίτερα, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο πρόεδρος Μπάιντεν τόνισε προς τους νέους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ ότι πρόκειται να αναλάβουν καθήκοντα σε μια δύσκολη περίοδο, αναφερόμενος στη Ρωσία και στην Κίνα.

Ο 80χρονος Τζο Μπάιντεν, που είναι ο γηραιότερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, θα διεκδικήσει την επανεκλογή του το 2024, καθώς έχει πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς που τον εξέτασαν τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Πάντως, δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos που είχε γίνει τον προηγούμενο Νοέμβριο για λογαριασμό του Reuters, είχε δείξει ότι το 86% των Αμερικανών πιστεύει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερος των 75 ετών.

Από την πλευρά των Ρεπουμπλικάνων, ο Ντόναλντ Τραμπ, που θεωρείται φαβορί για το χρίσμα στις προεδρικές εκλογές, σε λίγες ημέρες γίνεται 77 ετών.

Exit mobile version