Πέρασε ο Τσιτσιπάς στον τέταρτο γύρο του Roland Garros

Πέρασε ο Τσιτσιπάς στον τέταρτο γύρο του Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε μια άνετη νίκη 3-0 (6-2, 6-2, 6-3) σε 123 λεπτά επί του Ντιέγκο Σβάρτσμαν και εξασφάλισε την πρόκρισή του στον τέταρτο γύρο του Roland Garros, όπου θα αναμετρηθεί με τον Σεμπάστιαν Όφνερ.

Ο Τσιτσιπάς θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά έναντι του Όφνερ. Παρά το γεγονός ότι ο Όφνερ βρίσκεται στην 118η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχει εκπλήξει με τις εμφανίσεις του στο τουρνουά, καταφέρνοντας να επικρατήσει ακόμη και του Φάμπιο Φονίνι με σκορ 3-2 σετ (5-7, 6-3, 7-5, 1-6, 6-4). Ωστόσο, η πρόκληση να αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά θεωρείται δύσκολη για τον Όφνερ, αφού αυτή είναι η πρώτη του εμφάνιση σε τέτοιο επίπεδο Grand Slam.

Ο 27χρονος τενίστας ξεκίνησε από τα προκριματικά του Roland Garros και μετά από τρεις γύρους κατάφερε να εισέλθει στο κυρίως ταμπλό. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, εξέλιξη που έγινε, απέκλεισε σειρά τον Μαξίμ Κρέσι με σκορ 3-0 σετ, τον Σεμπά Κρέσι (3-0 σετ), τον Σεμπάστιαν Κόρντα (3-0 σετ) και τον Φάμπιο Φονίνι (3-2).

Exit mobile version