Τσίπρας: Πρόταση- πρόκληση σε Μητσοτάκη για κοστολόγηση προγραμμάτων στο ΓΛΚ και μετά debate

Τσίπρας: Πρόταση- πρόκληση σε Μητσοτάκη για κοστολόγηση προγραμμάτων στο ΓΛΚ και μετά debate

Σε ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας στους πολίτες των Αγίων Αναργύρων στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τόνισε ότι: «Στις εκλογές της 25 Ιουνίου αντιπαρατίθενται δύο προγράμματα, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και το πρόγραμμα κοινωνικής λεηλασίας που είναι το πρόγραμμα της ΝΔ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «καλούμε τους πολίτες που δεν επέλεξαν και δεν θα επιλέξουν την ΝΔ να έρθουν παρά τις διαφωνίες τους και τις επιφυλάξεις τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας στην κάλπη και να ανατρέψουμε αυτόν τον συσχετισμό για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την δικαιοσύνη την επομένη μέρα».

Τόνισε ότι : «Αντίπαλος της ΝΔ είναι το πρόγραμμά μας» και ζήτησε από τους πολίτες να ακούσουν και να ενημερωθούν για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, το πραγματικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι όπως παρουσιάζεται από την προπαγάνδα και την διαστρέβλωση που επιχείρησε η ΝΔ.

Τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Έλεγε ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κοστολογημένο. Να πάμε λοιπόν στο ΓΛΚ, να πάμε όπου θέλει. Πάμε μαζί! Πάμε μαζί στο ΓΛΚ, όπου θέλετε. Να κοστολογήσουμε τα προγράμματά μας. Με μία προϋπόθεση. Μην το βάλετε στα πόδια. Πάμε στο ΓΛΚ και την επομένη να πάμε σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση οι δύο μας να συζητήσουμε τα προγράμματα. Μην λιποτακτήσετε άλλη μία φορά».

Exit mobile version