Ανδρουλάκης: “Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η αληθινή αντιπολίτευση”

Ανδρουλάκης: "Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η αληθινή αντιπολίτευση"

Ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κρήτη, στα εγκαίνια του μουσείου Ούλοφ Πάλμε στο Μοχό του Δήμου Χερσονήσου, αναφέρθηκε στην σημασία των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου και τόνισε την προσπάθεια του κόμματός του να διεκδικήσει καλύτερες μέρες για τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι αντιμετωπίζουν ένα πελατειακό σύστημα και ένα μιντιακό ολοκληρωτισμό, αλλά τόνισε ότι η προσπάθεια τους δεν θα καμφθεί και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τις ιδέες, τις αξίες και τις αρχές τους. Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι αν ο ελληνικός λαός αγκαλιάσει ξανά την προσπάθεια τους, το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη θα είναι οι πρωταγωνιστές και ο κάθε πολίτης θα έχει ισχυρή φωνή.

Επιπρόσθετα, σημείωσε ότι “το ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα είναι η πραγματική αντιπολίτευση που θα μπει ανάχωμα και εμπόδιο στην αλαζονεία του συστήματος εξουσίας του κυρίου Μητσοτάκη”. Αυτό υποδηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να αναλάβει έναν ρόλο ενεργού αντιπολίτευσης και να αντισταθεί στις πολιτικές της εξουσίας που προωθεί η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε την προσήλωσή τους στην πράσινη ιδεολογία και τη δέσμευσή τους να αγωνιστούν για να επαναφέρουν το πράσινο στην Ελλάδα. Έκανε λόγο για τον αγώνα που θα δώσουν σε όλη την Κρήτη για να επαναφέρουν το πράσινο χρώμα, υπονοώντας την ανάγκη για περιβαλλοντική προστασία και αειφορία.

Στα εγκαίνια του μουσείο παραβρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος ανέφερε ότι «έχουμε μια κοινή πορεία, ενωμένη, δυνατή για να σηκώσουμε και πάλι το πράσινο πάνω από την Ελλάδα όχι για το χώρο μας, αλλά για τη χώρα και τους πολίτες που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις, δίκαιες, δημοκρατικές, διαφανείς και ανθρώπινες».

Exit mobile version