Μίλτος Τεντόγλου: Σήμερα ο αγώνας του στον Πειραιά

Μίλτος Τεντόγλου: Σήμερα ο αγώνας του στον Πειραιά

Ο Μίλτος Τεντόγλου προσκαλεί τους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να τον ακολουθήσουν στο 1ο Piraeus Street Long Jump, ένα event που θα λάβει χώρα στον Πειραιά την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18:30. Η διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια MEGA και MEGA Play.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θα παρευρεθεί στην πρώτη αυτή λαμπερή εκδήλωση, που διοργανώνεται στην Ελλάδα και θα λάβει χώρα σε ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ευρώπης, στον Πειραιά. Ο Δήμος Πειραιά έχει προσκαλέσει κορυφαίους άλτες από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε στην εκπομπή “Super Μπάλα του Σαββάτου” του MEGA ότι πιστεύει ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος στον Πειραιά και θα δημιουργηθεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Τονίζει ότι θα ήθελε το κοινό να μετρήσει στο σπίτι τα 8 μέτρα, που αποτελούν την απόσταση που θα προσπαθήσει να ξεπεράσει στο event. Υπόσχεται ότι θα κάνει και μεγαλύτερα άλματα από αυτό κατά τη διάρκεια του event, και δεν θα είναι μόνος του σε αυτή την προσπάθεια. Το 1ο Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver, για το άλμα εις μήκος ανδρών και γυναικών.

Η δράση ξεκινά στις 17:20 στο MEGA Play, όπου θα πραγματοποιηθεί το εντυπωσιακό street event από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στις 18:30, στο MEGA, θα μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου και άλλων κορυφαίων αθλητών στο 1ο Piraeus Street Long Jump.

Ο αγώνας περιγράφεται από τον Παναγιώτη Περπερίδη και σχολιάζεται από τον Δήμο Μπουλούκο. Στο ρεπορτάζ θα είναι οι δημοσιογράφοι Βιδιάνος Ρούσσος και Δημήτρης Θεοδωρόπουλος. Τη μοναδική αυτή αθλητική διοργάνωση παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας. Ο αγώνας έχει την κοινή διοργάνωση του Δήμου Πειραιά και του ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του World Athletics Continental Tour.

Exit mobile version