Ιερέας στο Ναύπλιο: «Νόμιζα ότι έστειλα μήνυμα σε ενήλικα»

Ιερέας στο Ναύπλιο: «Νόμιζα ότι έστειλα μήνυμα σε ενήλικα»

Ο 40χρονος ιερέας από το Ναύπλιο επιμένει στον αρχικό του ισχυρισμό ότι το βίντεο που έστειλε κατά λάθος στο 12χρονο προοριζόταν για άλλον παραλήπτη. Μιλώντας μέσω του δικηγόρου του στο MEGA, αρνείται κατηγορηματικά ότι είχε επικοινωνία με άλλους ανήλικους και υποστηρίζει ότι έγινε σφάλμα λόγω της ομοιότητας στα ονόματα.

Όπως δήλωσε: «Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, που είχε το ίδιο μικρό όνομα. Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν»

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε γνωστό όταν ο πατέρας του 12χρονου αντιλήφθηκε μηνύματα στο κινητό του γιου του. Οι γονείς του παιδιού, αναγνωρίζοντας τη φωνή του ιερέα, κατήγγειλαν το περιστατικό.

Ο ιερέας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 6 Ιουνίου, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί μπροστά στις αρχές για να δώσει την εκδοχή του για τα γεγονότα.

Exit mobile version