Μητσοτάκης: Πρώτη προτεραιότητά μου η αναμόρφωση του ΕΣΥ

Μητσοτάκης: Πρώτη προτεραιότητά μου η αναμόρφωση του ΕΣΥ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους πολίτες της Θάσου, έθεσε ως προσωπικό του στόχο και προτεραιότητα την αναμόρφωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Επισήμανε επίσης τη σημασία μιας αξιόπιστης και σοβαρής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής για τη χώρα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι ψηφοφόροι στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα επιβεβαιώσουν την επιλογή που έγινε στις προηγούμενες εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε τη σημασία της ισχυρής Ελλάδας με ισχυρή Οικονομία και ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις για τις διαπραγματεύσεις με την Τουρκία σχετικά με την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι το κύριο μέλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάπτυξη της χώρας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας μέσω της μείωσης των φόρων. Επισήμανε ότι η μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων θα ενισχύσει το κλίμα επενδύσεων και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι επόμενες εκλογές θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της χώρας και έκανε έκκληση στους πολίτες να υποστηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία για να συνεχιστεί η ανάπτυξη και η πρόοδος της χώρας.

Exit mobile version