Εξαφανίστηκε 44χρονος Σέρβος που ταξίδευε προς την Κω για δουλειά

Εξαφανίστηκε 44χρονος Σέρβος που ταξίδευε προς την Κω για δουλειά

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 44χρονου Σέρβου Ράντοβαν Γιουρατσίτς και έχουν προκληθεί ανησυχίες για την ασφάλειά του. Ο Γιουρατσίτς έφυγε από την πόλη Κίκιντα της Σερβίας με προορισμό την Κω, όπου θα εργαζόταν για την καλοκαιρινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ο Γιουρατσίτς επιβιβάστηκε στο πλοίο Blue Star 2 από το λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα της Δευτέρας 29 Μαΐου. Η τελευταία επικοινωνία που είχε ήταν με τη σύζυγό του ενώ ακόμα βρισκόταν στο πλοίο. Ενας φίλος και κουμπάρος του επρόκειτο να τον παραλάβει στο λιμάνι της Κω στο Τυμπάκι, αλλά αποκοιμήθηκε και δεν πήγε να τον παραλάβει.

Η εκπομπή αναφέρει ότι οι κάμερες δεν κατέγραψαν τον Γιουρατσίτς να αποβιβάζεται σε κάποιο λιμάνι, και δεν έχει γίνει ακόμα έρευνα στις κάμερες του πλοίου για να διαπιστωθεί αν συνέβη κάτι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Σύμφωνα με την αδερφή του, μέσω του ιστορικού του Google, το τελευταίο στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε την Τρίτη 30 Μαΐου στη Ρόδο, στον τερματικό σταθμό του Blue Star 2 με το οποίο ταξίδευε. Αναμένεται η επίσημη έρευνα από τις αρχές για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την παρουσία του στη Ρόδο.

Το δρομολόγιο του πλοίου Blue Star 2 περιλάμβανε τις ακόλουθες στάσεις: Πειραιάς – Σύρος – Πάτμος – Λέρος – Κως – Ρόδος. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλεξάντερ Βιντάκοβιτς, ο οποίος μετέφερε την αγωνία της οικογένειάς του, έχουν γίνει έκκλησης προς τους επιβάτες που ταξίδεψαν με το Blue Star 2 τη Δευτέρα 29 Μαΐου να επικοινωνήσουν με την εκπομπή ή τις αρχές εάν πρόσεξαν κάτι περίεργο.

Ο Ράντοβαν Γιουρατσίτς μιλάει Σερβικά, Αγγλικά και λίγα Ελληνικά. Έχει ύψος 1,75 μέτρα, καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Ο Ράντοβαν Γιουρατσίτς, την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη κοντομάνικη μπλούζα με λευκό σχέδιο, τζιν βερμούδα και μπλε αθλητικά παπούτσια. Επίσης, είχε κρίκους σκουλαρίκια στα αυτιά και ασημένια βέρα. Μετέφερε ένα μαύρο τσαντάκι χιαστί με προσωπικά αντικείμενα, ένα μεγάλο μαύρο σακ βουαγιάζ της μάρκας Adidas και μια σκούρα μπλε τσάντα πλάτης με το όνομα “Γιόσιπ” που είναι το όνομα του γιου του. Επιπλέον, έχει ένα σημάδι πάνω από το στόμα και ένα μεγάλο τατουάζ στην αριστερή γάμπα, το οποίο απεικονίζει μία γυναίκα με στεφάνι στο κεφάλι και ζυγαριές στα χέρια της.

Για την εξαφάνισή του έχει σημάνει Missing Alert και η οικογένειά του έχει εκκινήσει έκκληση για βοήθεια στον εντοπισμό του.

Exit mobile version