Καιρός σήμερα: Μπόρες και καταιγίδες

Καιρός σήμερα: Μπόρες και καταιγίδες

Χαλάει πάλι ο καιρός αυτό το Σαββατοκύριακο. Για σήμερα ήμερα Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα νότια ορεινά τμήματα.

Οι θερμοκρασίες, αναμένεται να κυμανθούν από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου στην Ήπειρο, από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου στη Θεσσαλία, από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ιονίου και από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Όσον αφορά τους ανέμους, αναμένεται να πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νότια έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, υπάρχει πιθανότητα για τοπική βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια του νομού. Όσον αφορά τους ανέμους, αναμένεται να πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται να επικρατήσει αίθριος καιρόςμε τοπικές νεφώσεις. Ωστόσο, μετά τις απογευματινές ώρες και κυρίως προς τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με ένταση 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 20 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version