Ρέθυμνο: 24χρονη Αγγλίδα κατηγορεί δύο νεαρούς ομοεθνείς της για βιασμό

Ρέθυμνο: 24χρονη Αγγλίδα κατηγορεί δύο νεαρούς ομοεθνείς της για βιασμό


Μία νεαρή γυναίκα πήγε πριν λίγες ώρες στο αστυνομικό τμήμα του Ρεθύμνου προκειμένου να καταγγείλει ένα περιστατικό που είχε βιώσει.

Πρόκειται για μια 24χρονη από τη Βρετανία, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές και η οποία κατήγγειλε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες ξύπνησε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου που δεν αναγνώριζε και στο οποίο, όπως ανέφερε, διέμεναν δύο άτομα της ίδιας εθνικότητας, ηλικίας 19 ετών.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν ξύπνησε, διαπίστωσε ότι ήταν γυμνή και λόγω της προηγούμενης νυχτερινής κατανάλωσης αλκοόλ δεν μπορούσε να θυμηθεί πώς βρέθηκε εκεί.

Στη συνέχεια, κατάλαβε ότι οι δύο άνδρες την είχαν φέρει σε εκείνο το δωμάτιο και, χωρίς την συναίνεσή της, την ανάγκασαν να συμμετέχει σε σεξουαλική πράξη, εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της λόγω της επιδράσεως του αλκοόλ.

Μετά την καταγγελία αυτή, η αστυνομία συνέλαβε τους δύο νεαρούς  με την κατηγορία της κατάχρησης σε ανίκανο προς αντίσταση άτομο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι οι δύο νεαροί Βρεττανοί κατέγραφαν τις πράξεις τους στα κινητά τους τηλέφωνα.

Exit mobile version