Ο καιρός σήμερα: Συνεχίζονται οι βροχές

Ο καιρός σήμερα: Συνεχίζονται οι βροχές

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), για σήμερα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά περιοχές, όπου μπορεί να παρουσιαστούν τοπικοί όμβροι και σε ορεινές περιοχές μεμονωμένες καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες, κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, μπορεί να υπάρξουν τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες σε ορισμένες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και μεταβλητοί, ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να αυξηθεί η μέγιστη θερμοκρασία, φτάνοντας τους 30 έως 31 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τους 27 έως 29 βαθμούς Κελσίου στα νησιά.

Στην Αττική, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κατά τις οποίες ενδέχεται να παρουσιαστούν τοπικοί όμβροι στις δυτικές και βόρειες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, και προσωρινά βόρειοι 4 μποφόρ στις ανατολικές περιοχές. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν σταδιακά κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων και μεμονωμένων καταιγίδων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με ένταση 3 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version