Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης από την Πολωνία

Κως: Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης από την Πολωνία

Ανησυχία και ερωτηματικά προκαλεί η εξαφάνιση της 27χρονης γυναίκας από την Πολωνία, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην Κω. Σύμφωνα με την καταγγελία του συντρόφου της, τα ίχνη της χάθηκαν στις 12 Ιουνίου.

Η τελευταία επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού έγινε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου λίγο πριν τις 22:30, όταν ο σύντροφός της τηλεφώνησε και της είπε ότι βρίσκεται σε μια περιοχή του νησιού και ήταν σε μέθη. Αναμενόταν να την πάει κάποιος με μηχανή στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Ωστόσο, όταν ο σύντροφός της έφτασε στην τοποθεσία που του είχε δώσει, δεν την βρήκε εκεί.

Ο σύντροφος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της αρκετές φορές, αλλά το κινητό τηλέφωνό της ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38, μέσω μιας εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η γυναίκα δεν έχει ιατρικά ούτε ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ένα ροζ φόρεμα με λουλούδια στην πλάτη και μπλε γυαλιά ηλίου, ενώ είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Έχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.

Exit mobile version