Πάτρα: Πήγε για την εκταφή της μητέρας της και βρήκε τον τάφο άδειο

Πάτρα: Πήγε για την εκταφή της μητέρας της και βρήκε τον τάφο άδειο

Μια γυναίκα από την Πάτρα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα απίστευτο και εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός όταν πήγε για την εκταφή της μητέρας της στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο της Λεύκας και διαπίστωσε ότι ο τάφος ήταν κενός.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας στην εφημερίδα “Πελοπόννησος”, η ταφή της μητέρας της είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2017 και αρχικά ήταν προγραμματισμένη εκταφή για τις 4 Οκτωβρίου 2022. Κατά την πρώτη εκταφή, όμως, τους ανακοίνωσαν ότι ο σορός της μητέρας τους δεν είχε ακόμα λιώσει και έτσι ορίστηκε νέο ραντεβού για τη δεύτερη εκταφή στις 4 Απριλίου 2023. Για σοβαρούς λόγους υγείας της, η εκταφή πήρε παράταση για τις 16-6-2023, δηλαδή χθες. Όπως ανάφερε η ίδια «πήγαμε στις 7.30 το πρωί στο Νεκροταφείο για την εκταφή και ανοίγοντας τον τάφο, μείναμε άναυδοι, γιατί μέσα στον τάφο δεν υπήρχαν τα οστά, δεν υπήρχε η σορός της μητέρας μας» και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα, τον θυμό, τη λύπη και την απόγνωσή μας. Κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκονται τα οστά της μητέρας μας»

Η ίδια προτίθεται να κινηθεί νομικά για να εντοπίσει τον υπεύθυνο για αυτό το τραγικό “λάθος”. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, δεν είχε λάβει ακόμα ενημέρωση για το τι συνέβη με τα οστά της μητέρας της.

Exit mobile version