Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα – Ιρλανδία 2-1- Η Εθνική έκανε το 2X2 και συνεχίζει

Προκριματικά Euro 2024: Ελλάδα - Ιρλανδία 2-1- Η Εθνική έκανε το 2X2 και συνεχίζει

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας πέτυχε χθες το βράδυ στο Opap Arena μια σημαντική νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, κερδίζοντας με σκορ 2-1 για τα προκριματικά του Euro 2024. Ο Τάσος Μπακασέτας άνοιξε το σκορ με ένα εύστοχο πέναλτι στο 15ο λεπτό του αγώνα. Οι Ιρλανδοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 27ο λεπτό με τον Νέιθαν Κόλινς, αλλά η Ελλάδα ξαναπήρε το προβάδισμα στο σκορ με ένα εξαιρετικό γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 49ο λεπτό.

Μετά από δύο αγώνες, η Ελλάδα βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου με έξι βαθμούς σε 2 αγώνες. Η Γαλλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με εννέα βαθμούς (με τρεις αγώνες), ενώ η Ολλανδία ακολουθεί στην 3η θέση με τρεις βαθμούς. Η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ δεν έχουν πάρει ακόμη βαθμούς.

Η επόμενη πρόκληση για την Εθνική μας ομάδα είναι ακόμη πιο δύσκολη, καθώς θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Γαλλία τη Δευτέρα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19 Ιουνίου στις 21:45.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης, Μάνταλος (90′ Σιώπης), Μπακασέτας (90+4′ Τζαβέλλας), Πέλκας (71′ Φούντας), Μασούρας, Παυλίδης (71′ Γιακουμάκης).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Οντουόντα (ΜακΚλίν), Έγκαν, Κούλεν, Φέργκιοσον, Άιντα (46′ Τζόνστον), Κόλινς, Μολούμπι (81′ Ομπαφέμι), Λένιχαλ (89′ Πάροτ), Σμόλμπον (53′ Νάιτ).

Exit mobile version