Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

Θρίλερ με την εξαφάνιση 27χρονης στην Κω

Η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζιας Ρουμπίνσκα στην Κω εξελίσσεται σε θρίλερ. Η νεαρή γυναίκα εξαφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας μετά από συνάντησή της με παρέα από πέντε αλλοδαπούς, πακιστανούς και μπαγκλαντεσιανούς.

Η αστυνομία διενεργεί εκτεταμένες έρευνες για την υπόθεση και έχει προχωρήσει στη λήψη DNA από όλα τα μέλη της παρέας των αλλοδαπών. Ένας 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός συνελήφθη και κατηγορείται για αρπαγή, αποτελώντας έναν από τους κύριους ύποπτους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι είχε εισιτήριο για την Ιταλία, το οποίο αγόρασε μετά την εξαφάνιση της κοπέλας, προκαλώντας υποψίες ότι επιχείρησε να διαφύγει.

Την ίδια ώρα, το κορμί του ενός από τους πέντε αλλοδαπούς φαίνεται να έχει γρατσουνιές, σαν ίχνη από πάλη. Ως εκ τούτου, οι αρχές αποφάσισαν να υποβάλλουν όλα τα μέλη της παρέας σε τεστ DNA, κυρίως από τα χέρια και τα νύχια τους. Παράλληλα, ένα κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε η κοπέλα, για να συλλέξει δείγματα γενετικού υλικού.

Επίσης, η αστυνομία κάλεσε τον 28χρονο πολωνό σύντροφο της κοπέλας, ο οποίος ήταν αυτός που αναφέρθηκε στην εξαφάνισή της, για να παραστεί σε νέα κατάθεση. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και την ημέρα της εξαφάνισης δεν ακολούθησε την Αναστάζια λόγω βάρδιας.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ πηγές αναφέρουν ότι στη περιοχή όπου εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα υπάρχουν πολλά πηγάδια.

Exit mobile version