17χρονος στη Ρόδο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τρεις ανήλικες κοπέλες – Μία από αυτές ήταν ξαδέλφη του

17χρονος στη Ρόδο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τρεις ανήλικες κοπέλες – Μία από αυτές ήταν ξαδέλφη του

Άλλη μια υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων στη Ρόδο ήρθε στη δημοσιότητα, με καταγγελία για πράξεις ασέλγειας που διαπράχθηκαν από έναν 17χρονο εξάδελφο σε τρεις ανήλικες, μεταξύ των οποίων και η ξαδέλφη του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της μητέρας μιας 15χρονης κοπέλας, οι πράξεις ασέλγειας διαπράχθηκαν τον Δεκέμβριο του 2022 μέσα στο σπίτι της οικογένειας από τον εξάδελφό της. Επιπλέον, η μητέρα αναφέρει ότι τον Νοέμβριο του 2022 ο ίδιος ανήλικος δράστης παρενόχλησε σεξουαλικά μια 17χρονη φίλη της κόρης της, η οποία σήμερα είναι ενήλικη.

Οι δύο κοπέλες υποβλήθηκαν σε εξέταση παρουσία ψυχολόγου και επιβεβαίωσαν τις καταγγελθείσες πράξεις. Σύμφωνα με την 15χρονη, ο εξάδελφος της τον Δεκέμβριο του 2022 της πρότεινε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα και την ακούμπησε ανεπιθύμητα πάνω αλλά και μέσα από τα ρούχα της, χωρίς τη συναίνεσή της.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η 18χρονη φίλη της υποστήριξε ότι ο 17χρονος της έκανε άσεμνες προτάσεις και την παρενόχλησε σεξουαλικά στο σπίτι της φίλης τους. Επιπλέον, υπήρχε καταγγελία από μια άλλη κοπέλα ότι ο ίδιος ανήλικος δράστης παρενοχλούσε σεξουαλικά και αυτήν από το 2019, όταν ήταν 14 ετών. Ο 17χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά τη διάρκεια της αστυνομικής ανάκρισης.

Τόσο η 15χρονη όσο και η 17χρονη υποβλήθηκαν σε ιατροδικαστικές εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν ενδείξεις κακοποίησης, και παραγγέλθηκαν επιπλέον ιατρικές εξετάσεις στο γυναικολογικό τμήμα του νοσοκομείου. Επιπλέον, παραγγέλθηκε η διενέργεια κοινωνικής έρευνας για την υπόθεση.

Σε βάρος του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της παράβασης του νόμου για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή, όπως επίσης και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η δικογραφία έχει υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου για τα περαιτέρω προβλεπόμενα.

Exit mobile version