Eξαφάνιση της Αναστάζια στην Κω: Τα νεότερα στοιχεία

Eξαφάνιση της Αναστάζια στην Κω: Τα νεότερα στοιχεία

Συνεχίζονται οι έρευνες σχετικά με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στη διάθεση των αρχών.

Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης -χωρίς την κάρτα sim- στο Μαρμάρι της Κω. Το κινητό εντοπίστηκε από έναν υπάλληλο εταιρείας σεκιούριτι, μόλις 500 μέτρααπό το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Κω. Πιθανολογείται ότι ο δράστης (ή οι δράστες) που εμπλέκονται στην εξαφάνισης της Αναστάζια, θεώρησε ότι βγάζοντας την κάρτα θα εξαφάνιζε και τα ίχνη της κοπέλας. Όμως, τα ίχνη του κινητού της αγνοούμενης έχουν καταγραφεί από τον δορυφόρο και έτσι θα γίνει ανάκτησή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου οι αστυνομικοί να καταγράψουν επακριβώς τα σημεία που βρέθηκε η 27χρονη, πριν εξαφανιστεί.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και και με το κινητό του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, αλλά και με το κινητό του συγκατοίκου του, πακιστανικής υπηκοότητας. Όπως αναφέρθηκε από στελέχη της Ασφάλειας, ο 32χρονος που κρατείται ως ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζια έχει πέσει σε αντιφάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναφέρει ότι άφησε την κοπέλα σε συγκεκριμένο σημείο στο Μαρμάρι το βράδυ της 12ης Ιουνίου, περί τα μεσάνυχτα, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή. Αντίθετα, ο ίδιος εμφανίζεται να κινείται μόνος του στην περιοχή, πολύ νωρίτερα και κοντά στο σπίτι του.

Exit mobile version