Πογιέτ για τον αγώνα Γαλλία – Ελλάδα: «Δεν πάμε να παίξουμε μόνο άμυνα»

Πογιέτ για τον αγώνα Γαλλία - Ελλάδα: «Δεν πάμε να παίξουμε μόνο άμυνα»

Στη συνέντευξη Τύπου, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας της Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, τόνισε ότι η ομάδα δεν θα κατέβει στον σημερινό αγώνα απέναντι στη Γαλλία με σκοπό να αμυνθεί μόνο, αλλά θα προσπαθήσει να παίξει με τον δικό της τρόπο. Εξέφρασε την πρόθεσή του η ομάδα να προσπαθήσει παίξει σύμφωνα με το δικό της πλάνο και να βρει λύσεις όχι μόνο για τον Εμπαπέ, αλλά και για όλους τους παίκτες της Γαλλίας.

Επιπλέον, ο Πογιέτ αναφέρθηκε στη φυσική κατάσταση και την ψυχολογία της ομάδας, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί εξαιρετική κατάσταση για να ανταποκριθούν στο παιχνίδι με τη Γαλλία. Επισήμανε επίσης ότι η Γαλλία διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και η ελληνική ομάδα θα πρέπει να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Μασούρας ανέφερε:

«Παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου. Για όλους εμάς είναι από τους μεγαλύτερους στόχους να παίζουμε τέτοιες ομάδες. Θέλουμε να βρεθούμε σε μεγάλη διοργάνωση, θέλουμε να ευχαριστηθούμε τα προκριματικά και, εφόσον κάναμε τόσο καλό ξεκίνημα, θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά»

Exit mobile version