Απίστευτο: Μητέρα στην Αίγυπτο κατηγορείται ότι σκότωσε και έφαγε τον γιο της

Απίστευτο: Μητέρα στην Αίγυπτο κατηγορείται ότι σκότωσε και έφαγε τον γιο της

Σε ένα απίστευτο έγκλημα στην Αίγυπτο, μια γυναίκα κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της και στη συνέχεια μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο 17-06-2023 , στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο διέπραξε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε τον αιγυπτιακό λαό. Η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει αυτό το φριχτό έγκλημα.

Υποστήριξε ότι το έκανε για να σπάσει τα μάγια, ενώ αρχικά είπε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στη δίκη, η μητέρα χτύπησε τρεις φορές το παιδί της στο κεφάλι με ένα ραβδί, με σκοπό το σκοτώσει. Κατόπιν, για να κρύψει το έγκλημά της και να μην την ανακαλύψουν, τεμάχισε τη σορό και έβρασε κάποια μέρη της, καταναλώνοντάς τα. Στη συνέχεια, έκρυψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Η παιδοκτόνος γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Saad MS. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί γνωμοδότησαν ότι η δράστρια δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας!

Exit mobile version