Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης

Στην κλήρωση για προκριματικούς γύρους σε Champions League, Europa League και Europa Conference League, οι ελληνικές ομάδες κληρώθηκαν:

Ο Παναθηναϊκός με την Ντνίπροστον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 25-26 Ιουλίου, σε έδρα που θα δηλώσει η ουκρανική ομάδα (υπενθυμίζεται ότι, λόγω πολέμου, δεν διεξάγονται αγώνες επί ουκρανικού εδάφους) και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (1 ή 2 Αυγούστου) στη Λεωφόρο.

Ο ΠΑΟΚ στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στην Τούμπα και η ρεβάνς στις 3/8 στο Ισραήλ.

Ο Άρης στον β΄ προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού του α΄ προκριματικού γύρου, μεταξύ της Αραράτ-Αρμένια και της Εγνατία από την Αλβανία . Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της χθεσινής κλήρωσης, οι «κίτρινοι» θα δώσουν τον πρώτο αγώνα τους στις 27/7 εκτός έδρας, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 3/8.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είναι γνωστό ότι θα αντιμετωπίσει τον ηττημένοςτου ζευγαριού ανάμεσα στην ελβετική Σερβέτ και τη βελγική Γκενκ ομάδα στον 2ο προκριματικό του Champions League (από το League Path.

Exit mobile version