Καιρός: Καλοκαιρία σήμερα και αύριο – αστάθεια και μικρή πτώση θερμοκρασίας το Σ/Κ

Καιρός: Καλοκαιρία σήμερα και αύριο - αστάθεια και μικρή πτώση θερμοκρασίας το Σ/Κ

Για σήμερα Πέμπτη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές μπόρες να εμφανίζονται μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Ιόνιο 3-4 μποφόρ, στο Αιγαίο 4-6 μποφόρ, και στο Ανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες θα φθάσουν τους 34-35 βαθμούς Κελσίου στα Ηπειρωτικά και 29-31 βαθμούς Κελσίου στα νησιά.

Αύριο Παρασκευή, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με απογευματινές μπόρες στα ορεινά, κυρίως στα βόρεια. Οι Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες δεν αναμένεται να έχουν σημαντικές μεταβολές.

Το Σάββατο, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει στα Δυτικά, Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά, με τοπικές μπόρες και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια. Απογευματινή αστάθεια αναμένεται να εκδηλωθεί και την Κυριακή σε όλα σχεδόν τα Ηπειρωτικά. Η ένταση των ανέμων θα είναι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Στην Αττική για σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στα Ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει έως 33 βαθμούς.

Για την Θεσσαλονίκη προβλέπεται για σήμερα λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα, οι άνεμοι ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και η θερμοκρασία μέχρι 33 βαθμούς. 

Exit mobile version