Μητσοτάκης: Φινάλε σήμερα της προεκλογικής περιόδου στο Σύνταγμα

Μητσοτάκης: Φινάλε σήμερα της προεκλογικής περιόδου στο Σύνταγμα

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνει μια μακρά και δύσκολη προεκλογική περίοδο που ξεκίνησε από τον Ιανουάριο, ελπίζοντας ότι τη Δευτέρα θα έχει ορκιστεί και θα επιστρέψει στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου με μια ισχυρή εντολή για τη διακυβέρνηση.

Η κορύφωση της προεκλογικής περιόδου για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα, ένα διαφορετικό μέρος από τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου που επιλέχθηκε για προηγούμενες προεκλογικές ομιλίες τον Μάιο του 2023, αλλά και τον Ιούλιο του 2019. Αυτό αποτελεί πρόκληση για την οργανωτική μηχανή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά η κομματική ηγεσία εκτιμά ότι η συμμετοχή των πολιτών θα είναι ικανοποιητική και θα αποτελέσει προάγγελο για μια μεγάλη εκλογική νίκη την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κ. Μητσοτάκης ήταν από χθες στο γραφείο του στην οδό Πειραιώς, σε στενή επικοινωνία με ομάδα στενών συνεργατών του, που έχει ως στόχο να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένη τη Δευτέρα, σε περίπτωση που αποκτήσει την απόλυτη εξουσία, προκειμένου να ξεκινήσει ξανά την διακυβέρνηση της χώρας. Με δεδομένη την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για ένα πιθανό γαλάζιο κυβερνητικό σχήμα, ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να αποστείλει ένα μήνυμα αντίθετο προς την αποτυχημένη εμπειρία του παρελθόντος και να ενθαρρύνει τόσο τα στελέχη του κόμματος όσο και τους ψηφοφόρους να μην χαλαρώσουν. Αυτό που θα επιμείνει στην αποψινή του ομιλία είναι ότι η κάλπη της Κυριακής πρέπει να γεμίσει με ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και απαιτείται η μέγιστη δυνατή κινητοποίηση για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Exit mobile version