Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για σήμερα Τρίτη 27.6.2023, προβλέπεται ότι:

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, θα σημειωθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους, κυρίως στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα με σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση του καιρού. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά θα επικρατεί αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα έχει αξιόλογη μεταβολή και αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 30 και 32 βαθμών Κελσίου, ενώ στις ηπειρωτικές περιοχές μπορεί να φτάσει τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, βόρειοι βορειοανατολικοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά μπορεί να φτάσουν έως και 5 μποφόρ. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα παρατηρηθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών και το μεσημέρι έως το απόγευμα μπορεί να προκύψουν τοπικές όμβροι, ειδικά στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα μπορεί να εμφανιστούν νότιοι άνεμοι με την ίδια ένταση. Όσον αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται να κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου

Exit mobile version