Νίκαια: Συνελήφθη μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Νίκαια: Συνελήφθη μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Την Τρίτη 27/6, το μεσημέρι, ένας οδηγός λεωφορείου σήμανε συναγερμό στη Νίκαια όταν παρατήρησε ένα 7χρονο κοριτσάκι να βρίσκεται μόνο του στην αφετηρία των λεωφορείων. Αμέσως ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας 7 ετών, σε καλή κατάσταση υγείας, και το συνόδευσαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Εν συνεχεία, προχώρησαν στην αναγνώριση της μητέρας του παιδιού και της απήγγειλαν πρόσκληση για απολογία στο αστυνομικό τμήμα.

Η 25χρονη μητέρα συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας – Αγ. Ρέντη, κατηγορούμενη για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ενημερώθηκε για την υπόθεση, εκδίδοντας μια προφορική εντολή η οποία επέτρεψε την αποφυλάκιση της κατηγορουμένης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της παρέμβασής της, η Εισαγγελέας Ανηλίκων επιβεβαίωσε την άμεση μεταφορά του 7χρονου στο νοσοκομείο “Παίδων” για περαιτέρω εξετάσεις, ορίζοντας την παρουσία αστυνομικής συνοδείας προς αποφυγήν επιπλέον επικίνδυνων καταστάσεων.

Exit mobile version