Ο καιρός σήμερα: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και υψηλές θερμοκρασίες

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, για σήμερα στη Μακεδονία και τη Θράκη θα επικρατήσει άστατος καιρός με τοπικές βροχές στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια και δεν θα ξεπεράσει τους 27 με 30 βαθμούς, ενώ θα φτάσει στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα φθάσει τους 33 με 34 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, αυξημένες μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33-34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη για σήμερα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες προς το μεσημέρι θα πυκνώσουν με πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με ένταση 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς.

Exit mobile version