Ρέθυμνο: Εργατικό ατύχημα με 39χρονο που έπεσε από σκαλωσιά οικοδομής

Ρέθυμνο: Εργατικό ατύχημα με 39χρονο που έπεσε από σκαλωσιά οικοδομής

Χθες το πρωί, Τετάρτη (28/06), ένας 39χρονος εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από μια οικοδομή στο Ρέθυμνο. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας εκτελούσε εργασίες σε μια οικοδομή στην περιοχή Κουμπέ όταν έπεσε από σκαλωσιά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα και πολλαπλές κακώσεις.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο των Χανίων για ιατρική περίθαλψη. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση του τραυματία δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Με αφορμή αυτό το συμβάν, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται: 

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου δεν θα σταματήσει να δηλώνει ότι η Νομοθεσία στα θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα, να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας και να ενισχυθεί το Σ.ΕΠ.Ε. , προκειμένου να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους τους συναδέλφους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρεθύμνου εύχεται ταχεία ανάρρωση στον τραυματία συνάδελφο, προσβλέποντας παράλληλα στην απόδοση ευθυνών και εκφράζοντας την επιτακτική ανάγκη να ληφθούν επιτέλους τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να σταματήσουν να συμβαίνουν σχεδόν καθημερινά τέτοια γεγονότα».

Exit mobile version