Σήμερα τα αποτελέσματα Πανελληνίων

Σήμερα τα αποτελέσματα Πανελληνίων

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, μετά τις 13:00 πρόκειται να δημοσιοποιηθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα αναρτηθούν καταστάσεις που θα περιέχουν τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τη βαθμολογία του ανά εξεταζόμενο μάθημα. Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους χαρακτήρες.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση. Θα εκδοθεί αργότερα νεότερο δελτίο τύπου για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2023 και για την διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Exit mobile version