Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στα συντρίμμια του υποβρυχίου Titan

Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στα συντρίμμια του υποβρυχίου Titan

Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ανακάλυψη πληροφοριών σχετικά με το περιστατικό της καταστροφής του υποβρυχίου Titan, όταν καταδυόταν προς την τοποθεσία του ναυαγίου του Τιτανικού, οι αρχές εκτιμούν ότι ανακάλυψαν ανθρώπινα λείψανα ανάμεσα στα συντρίμμια.

Συγκεκριμένα, η Αμερικανική Ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι πιστεύει ότι εντόπισε ανθρώπινα λείψανα στα απομεινάρια του υποβρυχίου. Έχουν ήδη ανακτηθεί πολλά κομμάτια από τα συντρίμμια του υποβρυχίου και οι έρευνες κοντά στην περιοχή του ναυαγίου του Τιτανικού συνεχίζονται. Τα ευρήματα θα εξεταστούν με προσοχή, σημειώνει η Αμερικανική Ακτοφυλακή για τα ευρήματά της, όπου θα γίνει επίσημη ανάλυση από εμπειρογνώμονες της αμερικανικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας. Συνολικά, πρόκειται για 10 κομμάτια, μεταξύ των οποίων και το φινιστρίνι, ενώ θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν εάν ανήκουν στους 5 νεκρούς.

Το Titan, ένα μικρό υποβρύχιο περίπου 6,5 μέτρων μήκους, το οποίο λειτουργούσε από ιδιωτική εταιρεία, κατέβηκε στα βάθη στις 18 Ιουνίου με σκοπό να φτάσει στην τοποθεσία του ναυαγίου του Τιτανικού, σε ένα βάθος περίπου 4 χιλιομέτρων, και αναμενόταν να επανεμφανιστεί επτά ώρες αργότερα. Ωστόσο, η επικοινωνία μαζί του χάθηκε περίπου δύο ώρες μετά την αναχώρησή του από το πλοίο Polar Prince.

Exit mobile version