Απίστευτη καταγγελία νεαρού μάγειρα στη Κρήτη: «Με έβαλαν σε δωμάτιο με ωμά κρέατα»

Απίστευτη καταγγελία νεαρού μάγειρα στη Κρήτη: «Με έβαλαν σε δωμάτιο με ωμά κρέατα»

Απίστευτη περιπέτεια βίωσε ένας νεαρός μάγειρας στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια εργασιών στην κουζίνα ενός ξενοδοχείου, υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι που έπεσε πάνω του. Αντί να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο, όπως θα έπρεπε, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τον έβαλαν σε έναν χώρο όπου αποθηκεύονται ωμά κρέατα, επειδή δεν ήταν ασφαλισμένος.

Ο 22χρονος μάγειρας, ονόματι Βαγγέλης, υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια όταν ένα καυτό λάδι χύθηκε πάνω του κατά τη μεταφορά μιας κατσαρόλας.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 28χρονου νεαρού, που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star, οι συνάδελφοί του δεν τον βοήθησαν όταν συνέβη το ατύχημα. Ανέφερε επίσης ότι αντιμετωπίζει ανυπόφορο πόνο στα χέρια και στο πρόσωπο και ανέφερε ότι το κάψιμο από λάδι είναι πολύ χειρότερο και “πιο έντονο από το βραστό νερό”.

Η μητέρα του νεαρού καταγγέλλει ότι οι υπεύθυνοι του καταλύματος, μέχρι να ειδοποιηθεί ο γιατρός, τον έβαλαν σε έναν χώρο όπου αποθηκεύονται ωμά κρέατα, προκειμένου να περιορίσουν υποτίθεται τον έντονο πόνο που αισθάνονταν λόγω των εγκαυμάτων.

Όπως είπε: «Όταν το παιδί μου κάηκε, φώναζε για βοήθεια, να τον πάνε σε νοσοκομείο. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου του απάντησαν ότι θα τον φροντίσουν αυτοί και τον πήγαν σε ένα δωμάτιο με κλιματισμό και ωμά κρέατα».

Exit mobile version