Ηράκλειο: Αίτηση επανακαταμέτρησης ψήφων

Ηράκλειο: Αίτηση επανακαταμέτρησης ψήφων

Ο Γρηγόρης Πασπάτης, υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, κατέθεσε αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων στο Ηράκλειο, σχετικά με τις ψήφους που πήρε το κόμμα “Σπαρτιάτες”. Η αίτηση αφορά στις τις ψήφους του κόμματος «Σπαρτιάτες», με το οποίο υπάρχει μια διαφορά 8 ψήφων. Σημειώνεται πως παρόμοια κίνηση έγινε και στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας, από την υποψήφια βουλευτή Εύβοιας των «Σπαρτιατών», Δέσποινα Γιακομίδου και ενδέχεται να οδηγήσει στην ανακατανομή εδρών στο Ηράκλειο, με το κόμμα “Σπαρτιάτες” να χάνει μία έδρα.

Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, κατέθεσε επίσης αίτηση για επανακαταμέτρηση των ψήφων όλων των κομμάτων.

Η διαδικασία της επανακαταμέτρησης θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, με την παρουσία του προέδρου του Πρωτοδικείου και των ενδιαφερομένων. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 20 συνεργείων. Εάν προκύψουν αλλαγές στο αποτέλεσμα, ο κ. Πασπάτης ενδέχεται να εκλεγεί βουλευτής, με αντίστοιχη ανακατανομή των εδρών στο Ηράκλειο.

Exit mobile version