Σήμερα Τεντόγλου, Στεφανίδη και Τζένγκο στο Diamond League της Λοζάνης

Σήμερα Τεντόγλου, Στεφανίδη και Τζένγκο στο Diamond League της Λοζάνης

Στο Diamond League της Λοζάνης θα έχουμε σήμερα τριπλή ελληνική παρουσία, με τους αθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Ελίνα Τζένγκο να αντιμετωπίζουν αξιόλογους αντιπάλους.

Ο Μίλτος Τεντόγλου (21.35 ώρα Ελλάδας),μετά την εξαιρετική του επίδοση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων, ετοιμάζεται για ένα ακόμη δυνατό αγωνιστικό τεστ, αντιμετωπίζοντας αθλητές όπως ο Ελβετός Σάιμον Εχάμερ, ο Ινδός Σρισανκάρ και ο Ιταλός Ματία Φουρλάνι.

Η Κατερίνα Στεφανίδη (21.06 ώρα Ελλάδας), παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, θα αγωνιστεί με αντίπαλους όπως η Αμερικανίδα Κέιτι Μουν, η Σλοβένα Τίνα Σούτεϊ, η Αυστραλή Νίνα Κένεντι, η Φινλανδή Βίλμα Μούρτο και η Βρετανή Χόλι Μπράντσοου.

Η Ελίνα Τζένγκο (20.15 ώρα Ελλάδας) δύο ημέρες μετά τη συμμετοχή της στο μίτινγκ της Οστράβα, θα αγωνιστεί εκ νέου στη Λοζάνη. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό και μέλος της Team Future της Bwin, θα βρεθεί αντιμέτωπη με αθλήτριες όπως η Νορβηγίδα Σίγκριντ Μπόργκε, η Χαρούκα Κιταγκούτσι από την Ιαπωνία, η Αυστραλή Μακένζι Λιτλ και η Βικτόρια Χάντσον από την Αυστρία.

Exit mobile version