Ωρωπός: Ποιός είναι ο «δράκος» με το πατίνι – Προσπάθησε να βιάσει 69χρονη

Ωρωπός: Ποιός είναι ο «δράκος» με το πατίνι – Προσπάθησε να βιάσει 69χρονη

Το αρχηγείο της Αστυνομίας δημοσίευσε τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του 23χρονου που συνελήφθη για απόπειρα βιασμού μιας 69χρονης στη Σκάλα Ωρωπού. Ονομάζεται Ishaq Adil και γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2000 στο Πακιστάν. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων έγινε με εισαγγελική διάταξη, με σκοπό την εντοπισμό πιθανών άλλων θυμάτων του.

Ο 23χρονος κατηγορείται ότι προσέγγισε μια 69χρονη Ελληνίδα και με σωματική βία προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα κατάφερε να αμυνθεί και να αποδράσει, ενώ ο δράστης διέφυγε από το σημείο χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ακόμα δύο γυναίκες είχαν καταγγείλει ότι επίσης προσπάθησε να τις ακολουθήσει ένα άτομο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι, με προφανή σκοπό να διαπράξει παρόμοιες πράξεις. Τα θύματα δήλωσαν ότι ο δράστης το έσκασε όταν αντέδρασαν και άρχισαν να φωνάζουν.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων και ελέγχων ατόμων που μοιάζουν με τον δράστη, ο 23χρονος εντοπίστηκε και συλλήφθηκε. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του στα περιστατικά και αναγνωρίστηκε από όλες τις γυναίκες.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το ηλεκτρικό πατίνι που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος για τις μετακινήσεις του.

Exit mobile version