Κύπρος: Συμπλοκή με μαχαίρια έξω από μπυραρία – Δύο νεκροί

Κύπρος: Συμπλοκή με μαχαίρια έξω από μπυραρία - Δύο νεκροί

Στην περιοχή του Δήμου Ύψωνα στη Λεμεσό, δύο άνδρες ηλικίας 44 και 52 ετών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής έξω από μπυραρία. Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 43χρονος φίλος των δύο ανδρών δέχθηκε επίθεση από υπόπτους έξω από τη μπυραρία. Οι φίλοι του επενέβησαν και δέχθηκαν θανατηφόρες μαχαιριές από τους δράστες.

Ο Μάριος Ονησιφόρου, 44 ετών, έχασε τη ζωή του κατά τη συμπλοκή, ενώ ο Μιχάλης Μιχαήλ, 52 ετών, εξέπνευσε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με δικαστικά εντάλματα. Κατά την ανάκριση, αρνήθηκαν ότι τραυμάτισαν κάποιον, αλλά παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο κατά τη συμπλοκή.

Οι ακριβείς λόγοι της συμπλοκής ερευνώνται.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, δήλωσε στο “Πρωινό Δρομολόγιο” του ραδιοφώνου του ΡΙΚ ότι υπάρχει μια μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ο 43χρονος είχε καυγαδίσει με ένα συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων λίγες ημέρες πριν από τη φονική συμπλοκή.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάζουν το υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, καθώς και τις καταθέσεις των μαρτύρων για να φέρουν στο φως τα ακριβή αίτια της συμπλοκής.

Exit mobile version